Een zondag waarop je tijd vrijmaakt om een aperitiefje te drinken vergezeld van enkele hapjes gemaakt door kookatelier Bram Bonamie (bekend van “De beste hobbykok van Vlaanderen”).
Een dag waarop je niet hoeft na te denken “wat gaan we nu weer eten” en vooral: je hoeft niet te koken.
Een gezellig samenzijn met vrienden en/of familie, quality-time na een drukke werkweek.
Een koffie nadien met een lekker stukje taart gebakken door oma Nelly en erna misschien een ontspannende wandeling in het park?
Wie kan hier aan weerstaan?

Door de sluiting van de cafetaria is het voor onze club moeilijk om jullie spontaan te bereiken en de steeds succesvolle barbecue te promoten. We hopen via deze weg wat extra reclame te kunnen maken. Het zou fijn zijn jullie allemaal te mogen verwelkomen, ook de talrijke zwemmertjes van de zwemschool met hun familie.
De trainers zijn ook aanwezig, je kan dan zeker ook van de gelegenheid gebruik maken om met hen eens te praten.

Onze competitiezwemmers en alle bestuursleden hebben van nu kaarten beschikbaar voor verkoop. U kan ook steeds kaarten reserveren op petra.meremans@gmail.com

Hopelijk mogen we heel wat steun verwachten door een talrijke opkomst.
Tot 28 april !

Het bestuur Labio First Zottegem