clubfeest FIRST 2022

By 12/08/2022augustus 27th, 2022No Comments

Beste competitiezwemmers en familie,

Beste officials, afgevaardigden en trainers,

Na een pauze van 2 jaar willen we jullie opnieuw van harte uit te nodigen op ons jaarlijkse clubfeest, georganiseerd door FIRST.

Dit gezellig samenzijn zal plaatsvinden op zaterdag 1 oktober 2022 in zaal “O.C.C. ” Pijphoekstraat 30 te Oostakker.

De deuren gaan open om 18u00 – een smakelijke maaltijd wordt voorzien vanaf 19u00. Het aperitief wordt u aangeboden door de club.

Wij zouden het ten zeerste op prijs stellen indien jullie talrijk op dit evenement aanwezig zouden zijn.

Elke aanwezige competitiezwemmer met licentie seizoen 2021-2022, official, afgevaardigde en trainer ontvangen die avond een mooie, waardevolle attentie, voor hun inzet en hun prestaties bij onze club.

Inschrijven voor dit eetfestijn kan tot uiterlijk 15 september 2022.

Gelieve uw aanwezigheid en keuze van de maaltijd (alles is geserveerd met frietjes) te registreren via volgende link: https://www.zwemclubfirst.be/eetfestijn-first/

Er wordt onmiddellijk een betaling aan gekoppeld. U zal na betaling een bevestiging per mail ontvangen, indien dit niet zo zou zijn graag een seintje zodat we de inschrijving kunnen nakijken.

U geeft via de link uw keuze door wat u wenst te eten, vergeet niet om iedereen die zwemmer, afgevaardigde, trainers of official is binnen hetzelfde gezin te registreren via de knop add member, dit is nodig om het juiste aantal attenties te voorzien 😉

Wij kijken ernaar uit jullie te mogen verwelkomen voor een lekker en leuk samenzijn.

Sportieve groeten,

geert Bisback