Geen categorie

Heropstart : coronamaatregelen

Gelieve onderstaande info goed door te lezen en maatregelen strikt te volgen bij zwemtrainingen:

1. Van zodra je het gebouw betreedt draag je een mondmasker en ontsmet je de handen. Er is ontsmettingsalcohol voorzien in de inkomhal.
2. Kom indien mogelijk al in zwemkledij naar het zwembad. Al dan niet met badjas of onder de kledij. Dat versnelt het uitkleden en volle kleedkamers. Ook na het zwemmen kan je kind indien mogelijk naar huis in badjas.
3. Enkel ouders van kindjes met gele/oranje badmuts worden toegelaten in de kleedruimte. Help je kind en kom onmiddellijk terug naar buiten. Draag een mondmasker. Kinderen van de andere groepen zullen zichzelf uit en aankleden, de trainer is in de buurt maar kan niet iedereen helpen. Oefen al eens op voorhand met je kind.
4. De trainers zullen in de kleedkamers een oogje in het zeil houden.
5. Blijf na het zwemmen niet rondhangen in de inkomhal.
6. Moest je positief testen op corona of je hebt het vermoeden van een besmetting neem dan zo snel mogelijk contact op met de club. Zo kunnen we iedereen tijdig verwittigen die binnen dezelfde bubbel heeft gezwommen.
7. Ziek? Blijft thuis. Van zodra je symptomen vertoont blijf je thuis en verwittig je het secretariaat van de club.

Petra Meremans

Author Petra Meremans