Geen categorie

Opstart zwemschool 13/9

Onze zwemschool herstart maandag 13 september, er zijn terug 2 zwemmomenten, maandag/vrijdag en dinsdag/donderdag.
De watergewenning (gele en oranje groep) zwemmen van 17u-17u55 of van 18u tot 18u55. De zwemschool (kindjes in het grote bad) zwemmen van 18u-19u.

De eerste week gaat u zoals anders naar binnen en wachten de kinderen aan de douches op hun trainer. Zij zullen de kindjes dan meenemen naar de juiste baan. Nieuwe leden zullen zich aanmelden bij de verantwoordelijke inschrijvingen voor een badge (zie verder). Nieuwe leden komen best een kwartiertje vroeger zodat zij ook tijdig de les kunnen aanvatten.
Enkel de ouders van gele en oranje groep – watergewenning – worden toegelaten in de kleedkamers om te helpen aankleden.

Iedere zwemmer krijgt een badmuts met de kleur van de groep waarin ze starten. Deze is inbegrepen in het inschrijvingsgeld.

Gelieve de kinderen tijdig op te halen na de les en zeker niet te blijven hangen in de kleedkamers en gangen. We dragen ook nog steeds een mondmaskers en ontsmetten de handen bij binnenkomen inkom.

Badges:

Er zal de eerste week bij opstart op maandag en dinsdag iemand aanwezig zijn in de inkomhal voor de terugname of verdeling van de inkombadge.

De badge van vorige seizoen is opnieuw actief, nieuwe leden zullen er eentje moeten aanschaffen mits waarborg van 5€ (gelieve gepast geld mee te brengen).
Indien je die week niet kan komen of je hebt nog andere vragen, gelieve contact op te nemen met info@zwemclubfirst.be

Het bestuur wenst jullie een fijn zwemjaar toe !

Petra Meremans

Author Petra Meremans