Recreatiezwemmen

Volwassenen en tieners die geen competitie zwemmen kunnen op zaterdag tussen 12 en 13u trainen en hun techniek verbeteren onder begeleiding van een ervaren coach.

Sportzwemmen

Vanaf september starten we met sportzwemmen, dit is een semi-competitieve groep. Er wordt 3x/week getraind, er is behoud (of aanvraag) van licentie waardoor er nog kan deelgenomen worden aan (master)wedstrijden.

Voorwaarden:
* je beheerst de vier zwemstijlen
* je traint op regelmatige basis 3x per week :
    – maandag 20u40-21u45
    – woensdag 18u15-19u20
    – zaterdag 10u-11u30
We streven naar 2 trainingen onder het toezicht van een trainer en 1 training zal individueel doorgaan obv schema’s in een afgehuurde baan.
* je neemt per seizoen (sept 2021 – juni 2022) deel aan minstens 3 wedstrijden (kan ook open water of masterwedstrijd zijn)
* sportzwemmers hebben een licentie, je behoudt je licentie of we vragen één aan
* je bent minstens 14 jaar
We hebben voor deze sportmodule slechts plaats voor 16 zwemmers. We geven voorrang aan competitiezwemmers en recreanten die meer willen zwemmen dan 1x/week én aan wedstrijden zullen deelnemen.
Inschrijven kan via de wachtlijst, huidige leden krijgen voorrang.
Kostprijs = 280€/zwemjaar