Zwemschool

Vanaf september 2019 is Labio, de zwemschool van zwemclub First, het  zwemseizoen gestart in zwembad ‘Bevegemse Vijvers’ te Zottegem. Maar wie dat wil kan vanaf januari ook nog aansluiten voor de watergewenning.

Leer zwemmen

Zwemschool Labio (“ik zwem”) staat open voor kinderen vanaf 4 jaar tot 12 jaar.

Vanaf de leeftijd van 4 jaar starten we met watergewenning, waar op een speelse manier gewerkt wordt om de waterangst te overwinnen. De lessen watergewenning gaan twee keer per week door. Je kan kiezen uit maandag + vrijdag of dinsdag + donderdag, telkens van 17 tot 18 uur of van 18 tot 19 uur. Kies hiervoor de Gele (WG1) of Oranje (WG2) badmutsen.

In een volgende fase leren de kinderen op een juiste manier zwemmen onder leiding van gediplomeerde zwemtrainers en ex-competitie-zwemmers van First.

Leer goed zwemmen

In zwemschool Labio leren de kinderen in verschillende niveaus hoe ze de rugslag, crawl, schoolslag en vlinderslag op een correcte wijze zwemmen, met veel aandacht voor techniek. Ook correct starten en de keerpunten worden aangeleerd.

De zwemlessen gaan twee keer per week door. Je kan kiezen uit maandag + vrijdag of dinsdag + donderdag, telkens van 18.00 u tot 19.00 u.

De zwemmers worden volgens hun kunnen ingedeeld in verschillende niveaugroepen. Zodra ze de instapvaardigheden van de volgende groep onder de knie hebben, gaan ze over naar deze groep. Zo verbeteren ze continu hun zwemtechniek.

 

Hoeveel kost dit

Het lidgeld van 1 januari 2020 tot 14 juni 2020 bedraagt € 150
Inbegrepen zijn : inkomgeld zwembad,  lessen, verzekering en badmuts (kleurcode volgens niveau). Een korting van € 20 wordt gegeven vanaf het tweede kind uit hetzelfde gezin.

Er wordt € 5 waarborg gevraagd voor de toegangsbadge (apart cash te betalen).

 

INSCHRIJVEN
Inschrijven kan enkel online via onze vernieuwde website www.zwemclubfirst.be. Zo betaal je ineens ook je lidgeld op rekening BE79 0016 7869 5033 van Labio VZW met vermelding van de naam van de zwemmer(s). Voor verdere vragen kan je mailen naar  info@zwemclubfirst.be .

Indien je kind al eerder lid was van onze zwemschool, gelieve het dan opnieuw in te schrijven en het zwemniveau (kleur badmuts) te vermelden.