Zwemschool

Leer zwemmen

Zwemschool Labio  staat open voor kinderen vanaf 4 jaar tot 12 jaar.

Vanaf de leeftijd van 4 jaar starten we met watergewenning, waar op een speelse manier gewerkt wordt om de waterangst te overwinnen. De lessen watergewenning gaan twee keer per week door. Je kan kiezen uit maandag + vrijdag of dinsdag + donderdag, telkens van 17 tot 17u45 of van 18 tot 18u55. Kies hiervoor de Gele (WG1) of Oranje (WG2) badmutsen.

In een volgende fase leren de kinderen op een juiste manier zwemmen onder leiding van gediplomeerde zwemtrainers en ex-competitie-zwemmers van First.

Inbegrepen zijn : inkomgeld zwembad,  lessen, verzekering en badmuts (kleurcode volgens niveau).

Leer goed zwemmen

In zwemschool Labio leren de kinderen in verschillende niveaus hoe ze de rugslag, crawl, schoolslag en vlinderslag op een correcte wijze zwemmen, met veel aandacht voor techniek. Ook correct starten en de keerpunten worden aangeleerd.

De zwemlessen gaan twee keer per week door. Je kan kiezen uit maandag + vrijdag of dinsdag + donderdag, telkens van 18.00 u tot 19.00 u.

De zwemmers worden volgens hun kunnen ingedeeld in verschillende niveaugroepen. Zodra ze de instapvaardigheden van de volgende groep onder de knie hebben, gaan ze over naar deze groep. Zo verbeteren ze continu hun zwemtechniek.

INSCHRIJVEN
Inschrijven kan enkel online via de wachtlijst: https://www.mijnassist.be/NL/b6ca5712-a26d-48e3-9c45-918f0ed1c44c/waitinglist/subscribe

Na goedkeuring krijg je een bevestiging van inschrijving en een link om online te betalen.

Voor verdere vragen kan je mailen naar  info@zwemclubfirst.be .